Střešní nosiče BöHM Praha

Řešení pro každý automobil

Jsme specialisty v prodeji a výrobě střešních nosičů. Nabízíme rozmanité příslušenství pro každý automobil, od střešních boxů a nosičů přes nosiče kol a lyží až po příslušenství, jako jsou taxi transparenty, sněhové řetězy a další. Mimo jiné provozujeme kamennou prodejnu a půjčovnu.

  • K Hutím 1074/6
  • Praha 9 - Hloubětín
  • 198 00
  • Prodejna
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Střešní nosiče

Vyzkoušejte střešní nosiče navržené odborníky z oblasti designu, bezpečnosti, funkčnosti a praktičnosti. Vyberte si některý z klasických střešních nosičů, magnetických či podélných nosičů. Magnetické nosiče využijete především pro přepravu lyží a snowboardů na automobilech s kovovou střechou. Nevyžadují žádné zásahy do karoserie vozu a snadno je odmontujete. Hagusy – podélné nosiče – musíte k vozidlu instalovat napevno, takže je tak snadno nesundáte. Máte rádi eleganci a moderní styl? Vyberte si u nás špičkové střešní nosiče Thule, BöHM, Hakr a další. Nabízíme řešení pro každý automobil. Využijte konfigurátor na našich stránkách.

Střešní boxy Thule, Neumann a Hakr

Sháníte bezpečný a odolný autobox, tzv. rakev na auto? Vyberte si ho u nás. Střešní box Vám ušetří místo v nákladovém prostoru auta, takže uložení zavazadel, sportovních pomůcek a dalších věcí na dovolenou je snadné a praktické. V autoboxech – například střešních boxech Thule – můžete přepravovat lyže, snowboardy nebo dokonce i kočárky. Namontovat je můžete na všechny typy automobilů, které jsou vybaveny patřičným střešním nosičem Thule nebo jiným. Vyberte si velikost, barvu a uspořádání vnitřního prostoru podle Vašich představ. A třeba s oboustranným otevíráním a bezpečnostním centrálním zámkem. Nejoblíbenější jsou designové střešní boxy Thule, autoboxy Neumann nebo Hakr.

Nosiče kol Thule nebo Hakr Speed

Nechte si poradit s výběrem nosičů kol, které využijete na své cyklistické dovolené. Pak vás nic nepřekvapí, protože budou sedět na Vaše vozidlo jako ulité. Nosiče kol Thule můžete montovat podle dispozic auta klasicky na střechu, oblíbené jsou nosiče kol na páté dveře či na tažné zařízení. Exkluzivní střešní nosiče kol Thule ProRide nabízejí snadnou obsluhu – díky samonastavujícímu držáku rámu bicykl snadno naložíte a sundáte. Třeba při průjezdu nádhernou krajinou lákající k projížďce. Nosiče Hakr Speed mají zamykací matici.

Nosiče lyží

Jste fanoušky alpského lyžování, běžek či snowboardu? Vyzkoušejte moderní způsoby přepravy – nosiče lyží a snowboardů. Vyvarujete se tak bezpečnostního rizika, které je během přepravy vybavení uvnitř vozidla v případě nehody velmi vysoké. Nosiče lyží v naší nabídce pojmou i několik párů současně, takže můžete kombinovat přepravu lyží, snowboardů i běžek. Objednejte si klasické nebo magnetické nosiče lyží či nosiče lyží na tažné zařízení.

Kočárky a vozíky THULE

Nově prodáváme také dětské kočárky THULE a sportovní vozíky Thule pro aktivní či přímo sportovní rodiny. I s malými dětmi si můžete užít výlet do přírody nebo cyklistickou výpravu. Ke kočárkům i vozíkům máme celou řadu příslušenství. Také prodáváme akční sety a kočárky/vozíky pro dvojčata.

Sněhové řetězy

Nabízíme široký výběr sněhových řetězů od výrobců Thule, Brillant a AutoSock. Rychloupínací sněhové řetězy si vyberte podle kategorie i váhy konkrétního vozu a také podle podmínek, ve kterých se bude pohybovat. Stačí Vám levnější sněhové řetězy pro osobní automobily nebo potřebujete vyztužené robustní řetězy pro vozy SUV? Objevte účelnost a jednoduchou manipulaci s textilními řetězy AutoSock.

Popruhy

Naše firma je známá tím, že nabízí pouze to nejkvalitnější vybavení. Proto jsme při výběru popruhů a pružných upínačů zkoumali především kvalitu a rozumnou cenu. Našimi gumolany bezpečně zajistíte náklad proti pohybu na střeše.

Transparenty taxi a autoškola

Majitelé autoškol či taxikáři ocení naši nabídku transparentů a svítidel s označením Taxi či Autoškola. Tyto svítilny můžete upevnit magneticky, přísavkou nebo pomocí držáku a montážním mechanismem.

Hledáte tyto nebo podobné autodoplňky včetně příslušenství? Navštivte naši prodejnu nebo nakupujte online na našem e-shopu.

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • So 9:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.